logo

Moederdag

Nog geen idee wat je mama kan geven voor Moederdag?? Op zaterdag 13 mei van 13.30 uur tot 16.00 uur kun je in het atelier gezellig iets komen maken. Vanaf 7,50 tot 15 euro heb je al een leuk cadeautje. Dit hangt af van wat je wilt maken. Papa mag je natuurlijk ook mee komen helpen, maar kinderen vanaf groep 5 mogen ook zonder begeleiding komen knutselen. Wegens het aantal plaatsen is opgeven wel nodig. Dat kan via pb./ app of het contactformulier op de site www.atelierinhetvenne.nl . Misschien tot zaterdag!!

Geen tijd 13 mei?? Geen probleem. Op zaterdagmiddag 20 mei Van 13.30 uur tot 16.00 uur kun je ook samen met mama komen. Deze middag staat helemaal in het teken van een “theekransje”. Mama wordt dan nog eens extra in het zonnetje gezet en jullie gaan met iets leuks naar huis wat jullie samen hebben gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is de cadeaubon ophalen die ik mooi voor je inpak. Zo heb je met Moederdag al een leuk cadeautje om te geven.
Kosten voor het theekransje zijn 17,50 voor een volwassene en 7,50 per kind. reserveren kan via pb of contactformulier op de site www.atelierinhetvenne.nl

delen is erg fijn!!


Wordpress content guard powered by JaspreetChahal.org