logo

Wie ben ik?

Profiel foto GermiMijn naam is Germi Janssen. Geboren (19 januari 1969) en getogen in Neer. Als kind groeide ik op in een landelijke omgeving. Samen met mijn vriend die ook in Neer is opgegroeid kregen we in 2005 de kans om een mooi boerderijtje in het buitengebied van Neer te kopen. Na een zeer grondige verbouwing waarbij we oog bleven houden voor de oorsprong van het huis en de omgeving groeide ook het verlangen dit met mensen te delen.

Buiten wonen is dan ook mijn grootste bron van inspiratie. Dit zie je terug in de decoraties en schilderijen die ik in het “Atelier in ’t Venne” maak. Mijn werk kenmerkt zich vooral door natuurlijke, stoere materialen en sobere kleuren.

De behoefte om vorm te geven draag ik ook graag uit en deel ik graag met mensen. In het atelier geef ik workshops waarbij kinderen en volwassenen in een landelijke omgeving bezig kunnen zijn met het werken met verschillende soorten materialen.

Het mooiste is, dat ik onze manier van wonen met mensen mag delen en ze zie genieten als ze in het atelier aan het werk zijn en hun eigen creativiteit ontdekken.

Mensen zijn altijd welkom om een kijkje te nemen in het Atelier en de sfeer te proeven. 

De koffie staat klaar…

Even niets moeten, maar doen wat je graag doet!!!

 

Wordpress content guard powered by JaspreetChahal.org