logo

Workshops

Info workshops 20160805_163452

In het atelier worden gedurende het gehele jaar diverse workshops aangeboden. Er wordt gewerkt in groepen van 4 tot 10 personen. De diverse workshops zijn te reserveren op een dinsdag, woensdag en donderdagavond vanaf 19.30 uur. Op vrijdagmiddag is het ook mogelijk  een workshop te volgen. Deze begint om 13.30 uur. Een workshop duurt +/- 2 ½ uur. Alle materialen, koffie/ thee/ fris en iets lekkers zijn natuurlijk inbegrepen!!

Op de avond of middag zelf kunt u nog rustig beslissen wat u uiteindelijk wilt gaan maken. Zo zijn er altijd stukken in verschillende formaten en prijzen waaruit u kunt kiezen. Er zijn volop materialen aanwezig, zodat u geheel naar eigen wens uw stuk kunt aanpassen.

Wilt u graag aansluiten bij een workshop of met een groepje deelnemen? Neem dan even contact op en vraag naar de mogelijkheden en beschikbare datums.

Misschien tot gauw in ’t Venne


Kerst 2017 (november-december)

Zo hééééél af en toe verschijnen ook al de eerste kerstdecoraties in de stukken. Vanaf 20 november gaan we dan ook in Kerstsfeer werken!
Wil je graag zelf iets maken??

Er zijn nog een paar plekjes vrij. Stuur een mailtje naar info@atelierinhetvenne.nl
( PS binnen een dag geen reactie?? check dan ff je spambox of bel gerust)


Nieuws: Workshops Herfst oktober & november 2017

In november zijn er nog een paar plekjes om aan te schuiven… Stuur een mail naar info@atelierinhetvenne.nl

Hieronder ziet u een impressie van de mogelijkheden. Binnenkort ziet u op deze website ook de mogelijkheden voor een kerstworkshop!


Nieuws workshops september en oktober 2017

HIER ZIJN ZE DAN…
de workshops voor september en oktober!

Maak je eigen stoere paneel. Supergaaf aan de wand of gewoon om neer te zetten.
Wat je op het paneel maakt en met welke techniek je werkt bepaal je op de avond zelf, je hoeft bij opgave alleen maar te vermelden welke maat paneel je wilt maken. De workshops starten vanaf 13 september.

Opgeven of een datum reserveren kan via pb of het contactformulier van deze website.

Prijzen en amten

  •  S 50×20 €25.00/ 2 stuks €37,50
  • M 50×40 €35,00
  • L 80×40 €45,00
  • XL 80×60 €55,00

In november en december gaan we ook weer met groenmateriaal aan de slag.

 

Dagworkshop

Het is ook mogelijk om met een groep een dagworkshop te volgen inclusief lunch. Het programma kunnen we in overleg samenstellen geheel naar jullie wensen. Verder zijn er diverse groepsarrangementen mogelijk.
Denk aan teamuitstapjes, teambuilding, vrijgezellendagen, vriendengroepen enz. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

kinderworkshops/ kinderfeestjes

Voor kinderen zijn er ook leuke workshops. Zo verzorgen we o.a. kinderfeestjes. Deze vinden plaats op een woensdag of zaterdagmiddag van 14.00 uur tot  +/- 16.30 uur. In overleg met de jarige kiezen we samen iets leuks om te maken zodat de jarige helemaal het feestje heeft naar zijn of haar zin. Prijzen hangen af van datgene wat er gemaakt wordt en variëren tussen €12,50 / €15,00 en €17,50. Hierbij is natuurlijk een presentje voor de jarige inbegrepen. Bij aankomst staat cake en ranja klaar voor de gasten. In de pauze is er chips en natuurlijk ranja. Wil je een compleet feestje geven? Dan is het ook mogelijk om frietjes met een snack te bestellen.

Vind je het leuk een creatief feestje te geven, informeer naar de mogelijkheden!

Klik hieronder voor foto’s van de workshops


Wordpress content guard powered by JaspreetChahal.org