logo

Workshops

Info workshops 20160805_163452

In het atelier worden gedurende het gehele jaar diverse workshops aangeboden. Er wordt gewerkt in groepen van 4 tot 10 personen. De diverse workshops zijn te reserveren op een dinsdag, woensdag en donderdagavond vanaf 19.30 uur. Op vrijdagmiddag is het ook mogelijk  een workshop te volgen. Deze begint om 13.30 uur. Een workshop duurt +/- 2 ½ uur. Alle materialen, koffie/ thee/ fris en iets lekkers zijn natuurlijk inbegrepen!!

Op de avond of middag zelf kunt u nog rustig beslissen wat u uiteindelijk wilt gaan maken. Zo zijn er altijd stukken in verschillende formaten en prijzen waaruit u kunt kiezen. Er zijn volop materialen aanwezig, zodat u geheel naar eigen wens uw stuk kunt aanpassen.

Wilt u graag aansluiten bij een workshop of met een groepje deelnemen? Neem dan even contact op en vraag naar de mogelijkheden en beschikbare datums.

Misschien tot gauw in ’t Venne


Workshop voorjaar 2019

Zoooo daar zijn we weer🤗🤗….Maar we zitten niet stil hoor. Achter de schermen zijn we bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe workshops!
Want voor je het weet is het nl. al zover.🌱🌱

📣VANAF 18 MAART STARTEN DE NIEUWE VOORJAARSWORKSHOPS 2019 in het Atelier in ‘t Venne!!

Wil je ook graag komen workshoppen??Informeer via pb of mail info@atelierinhetvenne.nl naar de beschikbare datums.

Zoals de meeste van jullie inmiddels weten kies je op de avond zelf wat je wilt maken. Alle stukken zijn in meerdere maten en prijzen te maken varierend tussen 27.50 en 50 euro.
P.S….. het inschrijven is inmiddels al spontaan begonnen. Super bedankt voor jullie vertrouwen allemaal!

Hier alvast wat sfeerplaatjes en indrukken van onze stijl vanuit het atelier. Mijn hoofd loopt over van de ideeën om uit te proberen, dus werk aan de winkel en huppa aan de slag.
Tot gauw!!
Groetjes, Germi

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Workshops Najaar 2018 

Vanaf 19 september gaan we weer van start in het Atelier in ‘t Venne.
Hier al wat indrukken van de stukken die dan te kiezen zijn. De keuze maak je op de avond of middag zelf en hoef je neit vantevoren door te geven. Er is voor ieder wat wils.

Kransen om op te hangen of neer te leggen. Toeven groot en klein, of een stoer stuk in oase gestoken op standaard of om neer te leggen.
(Materialen zijn afhankelijk van beschikbaarheid)
Prijzen vanaf 27.50 oplopend tot 50 euro. Dit hangt af van het stuk en de grootte van het stuk wat je kiest.

De workshops worden gegeven op de dinsdag/ woensdag en donderdagavonden vanaf 19.30 uur. Inloop is vanaf 19.15, dan kan iedereen eerst rustig een keuze maken.
Je hoeft niets mee te nemen en ook voor de koffie/thee met iets lekkers wordt gezorgd en je gaat pas naar huis als je helemaal tevreden bent😉

Een plekje reserveren? Stuur een pb of mail naar info@atelierinhetvenne.nl en informeer naar de beschikbare datums.
Vanaf 20 November starten ook de Kerstworkshops.
Ook deze kunnen al gereserveerd worden via pb of mail.

(Ps. na 1 dag geen reactie op je mail ontvangen? Check dan even je spambox.)

Misschien tot gauw in ‘t Venne ☺☺


 

Dagworkshop

Het is ook mogelijk om met een groep een dagworkshop te volgen inclusief lunch. Het programma kunnen we in overleg samenstellen geheel naar jullie wensen. Verder zijn er diverse groepsarrangementen mogelijk.
Denk aan teamuitstapjes, teambuilding, vrijgezellendagen, vriendengroepen enz. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

kinderworkshops/ kinderfeestjes

Voor kinderen zijn er ook leuke workshops. Zo verzorgen we o.a. kinderfeestjes. Deze vinden plaats op een woensdag of zaterdagmiddag van 14.00 uur tot  +/- 16.30 uur. In overleg met de jarige kiezen we samen iets leuks om te maken zodat de jarige helemaal het feestje heeft naar zijn of haar zin. Prijzen hangen af van datgene wat er gemaakt wordt en variëren tussen €12,50 / €15,00 en €17,50. Hierbij is natuurlijk een presentje voor de jarige inbegrepen. Bij aankomst staat cake en ranja klaar voor de gasten. In de pauze is er chips en natuurlijk ranja. Wil je een compleet feestje geven? Dan is het ook mogelijk om frietjes met een snack te bestellen.

Vind je het leuk een creatief feestje te geven, informeer naar de mogelijkheden!

Klik hieronder voor foto’s van de workshops


Wordpress content guard powered by JaspreetChahal.org